2020-05-15 07:29:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Egy kicsit befolyásolható, ragaszkodjon jobban a véleményéhez

Napi horoszkóp május 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A sok stressz miatt eddig mindenre kétszer annyi időt kellett fordítania, mint máskor. De végre kap egy kis előnyt kap a sorstól, hogy rendezhesse az elmaradt ügyeit. Könnyen végez a restanciával, sőt, a hirtelen felmerülő a hivatalos ügyei is zöld utat kapnak.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kapkodósan indul a nap, a házimunka terén van lemaradása, de ez hamar megoldódik és utána ismét több jut a pihenésre, kikapcsolódásra. A bolygók a családi életében hozhatnak változást, illetve meglepő híreket kap rokonaitól.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A munkahelyi átszervezések hatására, vagy egy nagyon kedvező pénzügyi ajánlat révén megindul a fantáziája. Úgy véli, hogy most végre megmutathatja, mire képes. A határidős munkákat is előbb adja le, ezért hálásak főnökei.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Halak jegyében együttáll a Marssal. Emiatt az egyébként is idealista természete felerősödik, képes másokról szívvel-lélekkel gondoskodni, minél többet ad, annál nagyobb biztonságban érzi magát.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon empatikus és egyezségre törekszik az üzleti partnereivel, de a magánéletében is megmutatkozik az, hogy kész a kompromisszumra. Ez jó légkört varázsol ön köré.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A kapcsolati területeken most nagyon odaadóan tevékenykedik, harmóniában van a környezetével, ha segítségét kérik, azonnal tevékenyen közreműködik. Egy kicsit ugyan befolyásolható, ragaszkodjon jobban a véleményéhez.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ön mindig figyelmes mások iránt, ma sincs ez másképp, a hatodik sorsterületén áthaladó Mars miatt szívesen végez olyan munkát, amellyel mások segítségére lehet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nehezen tud szót érteni egyik kollégájával. A vita félreértések sorozatából durvult odáig, hogy már az ellenségeskedés kezd a munka rovására menni. A Mars most még tovább fokozza a harciasságát, de ne gondolja, hogy mindenben önnek van igaza.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma kifejezetten a családra, családi ügyek megbeszélésére fókuszál, lehetséges, hogy most dönteniük kell valamiben, ami önöket, vagy idős szüleiket érinti. Amennyiben ön egyedülálló, akkor átrendezheti a lakását.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Békülékeny hangulatban van. Lehet, hogy megpróbálja kiengesztelheti a haragosait. Próbáljon meg tanulni a saját kárából, és fékezze meg rossz szokásait. Gyümölcsöző üzleti kapcsolatot alakíthat ki egyik régi kollégájával, aki időközben magas pozícióba jutott, vagy önállósította magát.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Legyen precíz a munkahelyén, és járjon nyitott szemmel és füllel, valaki ugyanis a fejébe vette, hogy keresztbe tesz a karrierterveinek. Ha odafigyel minden apró részletre, semmi baj nem érheti. Ne söpörje szőnyeg alá a problémákat, és határozottan álljon ki az igazáért!


Halak: II. 19. - III. 20.

Feljebb léphet a ranglétrán, ha most tényleg a munka keményebbik végét ragadja meg, és napra készek a szakmai ismeretei. Önre mosolyog a szerencse a szerelemben, kíváncsiságból igent mond egy titkos randevúra. Ha párkapcsolatban él, kedvesével közös tervei is sok romantikát ígérnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: